Ontdek onze volledig uitgeruste vakantiehuizen

Deel deze pagina

Ontdek onze volledig uitgeruste vakantiehuizen

28/05/2020

De tijd dat een vakantiehuisje klein en heel basic was, is al lang voorbij. Tegenwoordig is elk vakantiehuis volledig uitgerust met alle comfort van thuis. Op verlof willen we nu eenmaal allemaal geniet van luxe, toch?!

 

Jouw mobiele vakantiewoning

Door jarenlang actief te zijn in het uitbaten van vakantieparken weten we bij Joli Lodger perfect aan welke eisen een vakantiehuis moet voldoen. We leerden zo de verschillende aspecten kennen waarnaar mensen verlangen wanneer ze voor een vakantiehuis kiezen: comfort, stijl, een plaatsje weg van de wereld waar ze volledig tot rust kunnen komen en hun eigen ding doen, maar ook een heuse vakantiebelevenis.

 

Alle comfort van thuis in je mobiele unit

Al die aspecten vind je terug in elk van onze Joli Lodger verblijven. Al onze mobiele units zijn uitgerust met een uitgebreide keuken en badkamer waarbij alle sanitaire voorzieningen aanwezig zijn. Denk maar aan een kookvuur en wasbak in de keuken, aan een douche, wastafel en toilet in de badkamer. Het aantal slaapkamers kies je zelf, check gerust ons aanbod eens. Verder is er ruimte om in de zetel te ploffen of om lekker te eten aan tafel.

 

Al onze mobiele verblijven zijn voorzien van dubbele beglazing. Zo kan jij zowel in de zomer als in de winter genieten van een aangename temperatuur binnen.

 

Check al onze mobiele verblijven

We bieden nog meer dan enkel mobiele vakantiehuizen. Benieuwd naar al onze verschillende types mobiele verblijven? Ontdek ze hier allemaal!

Deel deze pagina