Vind je mobiele droomverblijf bij Joli Lodger

Deel deze pagina

Vind je mobiele droomverblijf bij Joli Lodger

13/05/2020

Altijd al gedroomd van een buitenverblijf, maar vind je Spanje net iets te ver (of te duur) om elke maand naartoe te reizen? Ooit al gedacht aan een tweede verblijf dicht bij huis? Wat dacht je van een vakantiehuis aan zee of een vakantiewoning in de Ardennen of een stacaravan in de Franse Provence? Bij Joli Lodger vind je jouw mobiele droomverblijf.

 

Verkoop van mobiele verblijven

Op zoek naar een mobiele vakantiewoning naar jouw stijl en budget? Dan zit je goed bij Joli Lodger. Wij verkopen nieuwe, mobiele droomverblijven die je kunt inrichten als vakantiehuis, stacaravan, gastenverblijf, kantoor, man cave, tiny house of mantelzorgwoning.

 

Wie houdt nu niet van vakantie of er even tussenuit trekken? Wij natuurlijk ook, vandaar dat we jou dat gevoel van langdurende vakantie en rust wilden bieden. Met onze mobiele verblijven ontsnap je van de drukte, wanneer je zelf maar wilt.

 

Bij ons vind je vakantiewoningen voor alleenstaanden, koppels en gezinnen met of zonder kinderen. In ons uitgebreid assortiment vind je een model voor elke prijsklasse. Van standaardcomfort tot echte luxe en architecturale pareltjes. We maakten een doordachte selectie van topmerken zoals Lark, Trigano, Swift, ABI en Pemberton, omdat we weten dat je bij deze merken simpelweg goed zit.

 

Uitgebreid aanbod aan mobiele units

Onze mobiele verblijven worden voor veel meer gebruikt dan enkel een vakantiewoning. Wat dacht je van een ware glamping experience, een mobiel kantoor in de tuin, een zorgwoning voor je ouders of mindervalide kind, een tiny house of man cave? Alles is mogelijk dankzij de flexibele inrichting van onze mobiele units.

 

Uw mobiele vakantiehuis, met het comfort van thuis

Vroeger spraken we van een stacaravan, vandaag hebben we het over een vakantiehuis. Tijden veranderen nu eenmaal en onze drang naar hoger comfort en enige luxe is er alleen maar groter op geworden. Waarom zou je in een klein kotje gaan zitten als je met alle comfort van thuis op vakantie kunt gaan? In een vakantiewoning van Joli Lodger hoef je niets te missen. Je kunt koken in een volledig uitgeruste keuken en op je gemak douchen in een goed voorziene badkamer. Er is genoeg ruimte om lekker te relaxen in de zetel en aan tafel is er plaats om met zijn allen te dineren.

 

Herinner je je nog die koude rillingen in die oude stacaravans wanneer de zon zijn laatste stralen nog liet zien? Ook dat is verleden tijd, want met dubbele beglazing hoef je helemaal geen kou te lijden! Kortom: geniet van het comfort van thuis, weg van huis.

 

De luxe en vrijheid van een mobiel vakantieverblijf

Ga je voor een vakantiehuis aan zee? Een verblijf in de Ardennen? Of kies je voor een plek in het buitenland? Jij kiest en wij zorgen ervoor dat het vakantiehuis perfect geplaatst wordt op de door jullie gekozen plaats. Daar het een mobiel vakantiehuis is, kan het perfect op een privéterrein aangezien er geen uitgebreide bouwaanvraag voor nodig is. Onze vakantiehuizen zijn het ideale antwoord voor wie een stijlvol, betaalbaar tweede verblijf zoekt om er zijn vrije tijd te spenderen.

 

Gastenverblijf voor jou en je paard

Een perfect mobiel gastenverblijf bij wedstrijden, trainingsarrangementen, events … Dit klinkt alvast hemels in de oren. Een mobiel verblijf waar de gasten, deelnemers ... kunnen slapen, eten, zich opfrissen, relaxen tijdens hun wedstrijd, arrangement, met hun paard binnen handbereik. Wat een ‘paarden’luxe!

 

Mobiele kantoorunit voor extra ruimte

Werk je vaak van thuis uit? Maar heb je eigenlijk te weinig ruimte in huis voor een apart kantoor? Dan werk jij vast vaak op de keuken- of eetkamertafel. Paperassen liggen overal, wat niet echt proper oogt. Bij Joli Lodger vind je dé oplossing: een mobiele kantoorunit die je naast je huis of in de tuin kunt plaatsen.

 

Mobiele hobbykamer: man cave of she shed

Huizen worden nu eenmaal kleiner en kleiner. Veel extra ruimte voor een hobbykamer is er dan ook niet. Kies voor een man cave of she shed, een hobbyruimte helemaal voor jezelf. Hoe dan? Met een mobiel verblijf van Joli Lodger. De inrichting kies je geheel zelf.

 

Wonen in een tiny house

Huizen worden niet enkel kleiner, ze worden ook een pak duurder. Pin je je liever niet vast aan een woning? Dan is een tiny house zeker iets voor jou: een mobiel verblijf waarmee je alle kanten, en alle locaties, uit kunt.

 

Mobiele zorgwoning voor mantelzorg

Wanneer je instaat voor de zorg van een ouder, grootouder of mindervalide kind, dan kun je ze hun eigen privéruimte bieden met een mobiele zorgwoning. Bij Joli Lodger kan je een mantelzorgwoning kopen die volledig aangepast is aan mensen die minder mobiel zijn.

 

Volledig uitgeruste mobiele units

Zin gekregen om in je eigen mobiel verblijf te gaan vertoeven? Helemaal overtuigd van de vele mogelijkheden en inrichtingen van onze mobiele units? Bekijk al onze verblijven op onze website of ga langs in onze in- en outdoor showrooms in Middelkerke!

Deel deze pagina