Levering en plaatsing stacaravans | Joli Lodger

Levering en plaatsing van
stacaravans

Placement

Plaatsing

Na de aankoop van uw gloednieuwe stacaravan kunt u nog steeds rekenen op ons voor de levering en plaatsing van uw nieuwe mobiele vakantiehuis, mobiel kantoor, stacaravan, hobbyruimte... Een nauwe samenwerking met de technische dienst zorgt dat u in geen tijd ten volle kunt genieten. Onze technische specialisten kunnen ook zorgen voor de nodige aansluitingen waaronder, indien gewenst, de volledige aanleg van een perceel. Wenst u meer informatie? Aarzel niet ons te contacteren.

Ingebruikname van uw stacaravan

Helemaal klaar voor uw eerste dag in uw stacaravan? We helpen u om alles in gereedheid te brengen.

 

Opleveringscheck

Samen met u controleren we de stacaravan nog eventjes goed op alle belangrijke punten. Wij geven ook uitleg over de aanwezige apparatuur en tonen u hoe alles functioneert.

 

Garantie

Op uw aankopen als consument, is de wettelijke garantie van toepassing. Zo ook op de aankoop van uw stacaravan. Deze wettelijke garantieperiode bedraagt 2 jaar en start vanaf de oplevering (met overhandiging van de sleutels).

 

Eigen transport

Wij leveren uw nieuw vakantiehuis of stacaravan af op de plaats (in binnen- of buitenland) die u ons aangeeft zodat u nog maar 1 ding hoeft te doen: onbezorgd genieten. 

 

Onderhoud

Door uw vakantiehuis/stacaravan goed te onderhouden, kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen.

 

Financiering en verzekering

Wij helpen u graag verder bij financiering of verzekering van uw vakantiehuis of stacaravan.