Nieuwe stacaravan | Joli Lodger

Uw stacaravan, met het comfort van thuis

De tijd dat een vakantiehuis of stacaravan klein en heel basic was, is al lang voorbij. Tegenwoordig is elke stacaravan zodanig uitgerust dat we kunnen spreken van een ware vakantiewoning. Denk maar aan een uitgebreide keuken en badkamer waarbij alle sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, dubbele beglazing en geïsoleerde wanden die de warmte binnenhouden, genoeg ruimte om te relaxen in de zetel of om heerlijk te tafelen. Kortom, het comfort van thuis, weg van huis.

 

Een vakantiehuis aan zee, in de Ardennen, in het buitenland...

Bij Joli Lodger specialiseren we ons in de import en verkoop van stacaravans, voor ieders budget. Bij ons vindt u vakantiewoningen voor alleenstaanden, koppels en gezinnen met of zonder kinderen. Een vakantiewoning aan zee of een verblijf in eigen tuin, een vakantiehuis in de Ardennen, in de Provence of in de stad. Onze vakantiehuizen zijn het ideale antwoord voor wie een stijlvol, betaalbaar tweede verblijf zoekt om zijn vrije tijd te spenderen.

 

Comfort en stijl in uw stacaravan

Door jarenlang actief te zijn in het uitbaten van vakantieparken weten we perfect aan welke eisen een vakantiehuis moet voldoen. We leerden zo de verschillende aspecten kennen waarnaar mensen verlangen wanneer ze voor een vakantiewoning kiezen: comfort, stijl, een plaatsje weg van de wereld waar ze volledig tot rust kunnen komen en hun eigen ding doen, maar ook – en vooral – een heuse vakantiebelevenis. Uit die ervaring en omdat we perfect weten wat leeft op de markt en wat de nieuwste trends zijn, maakten wij een keuze uit de sterkste merken.

 

Een stacaravan kopen volgens uw budget

In ons uitgebreid assortiment vindt u een model voor elke prijsklasse. Van standaardcomfort tot echte luxe en architecturale pareltjes. Afhankelijk van de plek waar u het vakantiehuis gaat plaatsen en de mensen waarvoor het bestemd is, adviseren we u over het meest geschikte model.

Deel deze pagina

Wenst u meer info?

  Bel ons voor meer informatie.