Stacaravan | Joli Lodger
Stacaravans1

Koop je stacaravan of mobiele vakantiehuis bij caravancenter Joli Lodger

Altijd al gedroomd van een tweede thuis aan zee? Wat dacht je van een stacaravan, een ideaal mobiel vakantiehuis: de overvloedige lichtinval, het ruime terras en het groen brengen de vakantiesfeer elke dag weer binnen. Bij Joli Lodger koop je een nieuwe stacaravan volledig uitgerust zoals je zelf wilt.

Like what
you sea ?

Uitgebreid assortiment stacaravans en chalets

Caravancenter Joli Lodger biedt jou nieuwe stacaravans of mobiele vakantieverblijven aan van verscheidene merken: LARK, IRM, ABI Elk van onze Joli Lodger stacaravans is uitgerust met een volwaardige keuken, woonkamer, slaapkamer(s) en badkamer waarbij alle sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, dubbele beglazing en geïsoleerde wanden die de warmte binnenhouden, genoeg ruimte om te relaxen in de zetel of om heerlijk te tafelen. Zowel voor alleenstaanden, koppels of gezinnen met kinderen. Kortom: het comfort van thuis, weg van huis in je eigen stacaravan, een waar droomverblijf!

NewestInterior

Uitgebreid aanbod aan stacaravans

Onze stacaravans worden voor veel meer gebruikt dan enkel een vakantiewoning. Wat dacht je van een ware glamping experience, een mobiel kantoor in de tuin, een zorgwoning voor je ouders of mindervalide kind, een chalet, een tiny house of man cave? Alles is mogelijk dankzij de flexibele inrichting van onze stacaravans.

Geniet van je vakantie in je stacaravan

Op zoek naar de perfecte stacaravan of chalet voor deze zomer?
Caravandealer Joli Lodger helpt je graag verder.

Sheraton

Lark

3

€ 0,00

Onmiddellijk beschikbaar

Coworth S

Abi

2

€ 0,00

Nieuw

5K Karavan Off-Road Premium

5K Karavan

1

€ 0,00

Verkocht

5K Karavan Off-Road Premium - Dark Blue

5K Karavan

1

€ 0,00

Glamping, luxe kamperen op camping

In een stacaravan of mobiele woning van Joli Lodger kan je in alle luxe kamperen. Ervaar de ware glamping experience op een camping aan onze charmante Belgische Kust. Kom langs bij Joli Lodger! Like what you sea? Word de gelukkige koper van een nieuwe stacaravan of chalet!

Helemaal overtuigd en klaar om een stacaravan te kopen?

Maak een afspraak of stel al je vragen over onze

stacaravans via onderstaand formulier.