Hobbykamer in stacaravan | Joli Lodger

Mobiele hobbykamer: man cave of she shed

Voor een hobbyruimte in huis is er meestal niet veel plaats. De man cave krijgt doorgaans in de kelder een plaatsje, maar wat als u geen kelder heeft?

 

Een mobiele man cave in de tuin

Creëer de ultieme man cave in een van de mobiele hobbykamers van Joli Lodger. Deze mobiele unit plaatst u gemakkelijk in de tuin, op een plaats die u zelf bepaalt. De inrichting past u ook geheel aan naar eigen smaak. Wilt u een zetel om languit in te hangen? Een tv voor alle voetbalmatchen of voor uw videoconsole? Of graag een bar om gezellig met vrienden ondereen samen te komen? Alles kan met de mobiele units van Joli Lodger.

 

She shed of hobbyruimte

Ook vrouwen verliezen we niet uit het oog bij Joli Lodger. Wat dacht u van een she shed of met andere woorden: een hobbykamer voor u alleen? Met onze mobiele verblijven bepaalt u zelf de grootte en indeling van deze cave voor vrouwen. Maak er een hobbykamer van, een ruimte om te relaxen, een lees- of puzzelhoekje… U kiest. Het wordt de kamer waarnaar u ontsnapt wanneer u even wat me-time nodig heeft. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod aan mobiele verblijven.

Deel deze pagina

Wenst u meer info?

  Bel ons voor meer informatie.