Wonen in een tiny house? Gezond buiten leven…

Deel deze pagina

Wonen in een tiny house? Gezond buiten leven…

20/11/2020

Mobiel tiny house als tuininspiratie

Mobiel wonen, de beweging draait om het leven in kleine, minihuisjes van 15 tot 50 m². Bewoners kiezen om alles simpeler te maken en met minder te leven. Leven in een tiny house heeft veel voordelen. Zo is het vaak milieuvriendelijker, financieel voordeliger en geeft het je meer tijd en vrijheid. Wat dacht je van een plaatsje in eigen tuin of in een tuin van iemand die je kent? Een tuinkamer in alle rust en sereniteit?

 

Allemaal uniek…

Wat betreft het ontwerp van tiny houses, zijn er geen regels. Het aanbod is heel divers, hedendaags of modern design. Eén ding hebben alle huisjes gemeen en dat is dat er effectief gebruik gemaakt is van de ruimte die er is. De bewoonbare oppervlakte deel je in zoals je zelf wilt. Je hebt er net zoals in een huis de luxe van een uitgeruste keuken en badkamer, een aparte slaapkamer en eetruimte. Door de grote ramen geniet je ook van een mooi zicht op je omgeving en het vergroot het ruimtegevoel binnen. Even genieten van een winterbarbecue?

 

Duurzaam wonen

De kleine ruimte heeft ook minder energie nodig om verwarmd te worden in de winterperiodes door dubbele beglazing en geïsoleerde wanden en het schoonmaken scheelt veel water! Vaak zie je bij deze huisjes ook dat er zonnepanelen zijn aangebracht, dat er regenwater wordt opgevangen voor hergebruik en andere functionele milieuvriendelijke opties.

 

Klaar voor je eigen tiny house? Bekijk het aanbod op onze site en stuur ons een bericht!

Deel deze pagina