OPENDEURDAGEN april 2024

Deel deze pagina

OPENDEURDAGEN april 2024

05/04/2024

Ontdek jouw droomvakantieverblijf tijdens onze Opendeurdagen!

 

Beste avonturiers en dromers,

 

Het is tijd om je agenda tevoorschijn te halen en een belangrijke notitie te maken, want onze Outdoor Opendeurdagen staan voor de deur! Bij Joli Lodger nodigen we jou uit om de wereld van droomvakanties in stacaravans te verkennen en te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een gezellig toevluchtsoord aan zee of een idyllische plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, wij staan klaar om jouw droom werkelijkheid te maken.

 

Wat kun je verwachten tijdens onze Opendeurdagen? Een overvloed aan mogelijkheden! We bieden niet alleen een prachtige selectie van sleutel-op-de-deur caravans aan, waarbij je na aankoop meteen kunt genieten van je nieuwe verblijf, maar we helpen je ook graag bij het vinden van het perfecte perceel aan de zee. Ons team staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe vakantiebestemming.

 

En dat is nog niet alles! Tijdens onze Opendeurdagen presenteren we met trots onze nieuwste toevoeging: de prachtige mini-caravan 5k. Compact, comfortabel en perfect voor avonturiers die houden van vrijheid en flexibiliteit. Kom hem bewonderen en laat je betoveren door zijn charme.

 

Maar dat is nog niet alles! Speciaal voor onze bezoekers tijdens de Opendeurdagen bieden we exclusieve voorwaarden en aanbiedingen aan. Dit is jouw kans om jouw droomvakantieverblijf te bemachtigen met een extra voordeel.

 

Dus, noteer de data alvast in je agenda: 5-6 & 7 april. Mis deze kans niet om ons uitgebreide aanbod te verkennen en de eerste stap te zetten naar jouw eigen stukje paradijs. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen met open armen en je te helpen bij het realiseren van jouw vakantiedromen.

 

Tot snel!

 

Team Joli Lodger

 

Waar?

 

Expo Outdoor
 Oostendelaan 253,  Middelkerke 

 

Wanneer?

 

5 - 6 & 7 april 10-17u

 

Deel deze pagina