Meer en meer thuis werken? Perfecte concentratie in je mobiele kantoor!

Deel deze pagina

Meer en meer thuis werken? Perfecte concentratie in je mobiele kantoor!

11/02/2021

Heb jij de voorbije maanden meer van thuis uit gewerkt dan op kantoor? Deed je dat zoals velen aan een geïmproviseerd bureau, namelijk je eettafel? Dan heb je zeker ook gemerkt dat dit absoluut niet optimaal is voor je concentratie of voor je werklust. In tijden waar thuiswerk de norm is, lijkt een kantoor in of aan je huis toch wel zeer aanlokkelijk. Wat dacht je van een mobiel kantoor van Joli Lodger?

 

Mobiele kantoorunit voor extra ruimte

Of je nu fulltime van thuis werkt, deeltijds of enkel ’s avonds voor je bijberoep, als je veel werk wilt verzetten, dan is een aparte kantoorruimte nog altijd het meest efficiënt. Als je nog kleine kinderen hebt, begrijp je zeker wat we bedoelen. Je levert je beste werk wanneer je je even kan afzonderen van alle drukte in huis.

 

Niet elke woning is voorzien op een kantoor dat je kan afsluiten. Ga dan voor een mobiel kantoor. Zo hoef je je huis niet te verbouwen of aan ruimte in te boeten. Nog een bijkomend voordeel van zo’n mobiele kantoorruimte is dat je de unit kan plaatsen waar je zelf wilt. Heb je een mooie tuin en wil je het liefste tussen het groen vertoeven? Laat je verplaatsbare kantoor dan daar neerzetten. Wil je het liever zeer toegankelijk maken voor klanten? Plaats het dan vooraan, op de oprit eventueel.

 

Verschillende toepassingen voor je kantoor

Een mobiel kantoor is niet enkel voor zakenmensen. Ook schoonheidsspecialisten, kappers, nagelstylistes, kinesisten, makelaars … kunnen zo’n mobiele unit perfect gebruiken.

 

Blokruimte voor studenten

Lopen er enkele studerende tieners of twintigers in huis? Ook voor hen kan zo’n mobiel kantoor wonderen verrichten. Studeren ze niet graag op hun kamer of worden ze te snel afgeleid? In jouw gezellig én praktisch ingerichte kantoor kunnen ze zich volledig afzonderen om beter te studeren.

 

Check ons ruime aanbod aan mobiele kantoren. Vragen? Dan helpen we je maar al te graag verder.

Deel deze pagina