Made by Joli Lodger

Deel deze pagina

Made by Joli Lodger

01/12/2022

 

Wij zijn super trots om jullie kennis te laten

maken met onze nieuwste aanwinst: “ARUBA”

 

  • De Aruba van ons merk Joli Lodger werd volledig door ons zelf ontworpen en beantwoordt aan de grootste eisen van onze klanten. Door de jarenlange ervaring weten wij wat de klanten verlangen, wat belangrijk is, hoe de caravan best indelen, welke onderhoudsvriendelijke materialen gebruiken, hoe de caravan best isoleren en zo kunnen wij nog een tijdje doorgaan. Rekening houdend met al deze elementen zijn we uitgekomen op dit nieuwe ontwerp “ARUBA”.

 

  • De Aruba is een streling voor het oog en straalt klasse uit.  Voor de afmetingen van de Aruba hebben we gekozen voor 10m op 4m wat een ideaal formaat is voor een ruime stacaravan met 2 slaapkamers en een badkamer. De ramen zijn van dubbel glas voorzien en is er gekozen voor volle geïsoleerde binnenwanden met 4 seizoenenisolatie. Er is centrale verwarming op gas met een Vaillant ketel en als extra een elektrische sierhaard met thermostaat. Ook is de Aruba uitgerust met een centraal luchtafzuiging- en ventilatiesysteem. De kamers zijn bemeubeld met boxspring bedden met pocketveermatrassen. De keuken beschikt over alle nuttige toestellen, 4 pits gasfornuis, combi-oven, dampkap, koelkast met vriezer en vaatwasser. De toestellen zijn van het merk Whirlpool en het kraanwerk is Grohe.

 

  • Zoals je kan lezen is dit een echte kwaliteitsstacaravan die tot in de details perfect afgewerkt is. Overtuig jezelf van deze droomcaravan en kom de Aruba bewonderen op onze Expo Oostendelaan 255 Middelkerke.

Deel deze pagina