Joli Lodger biedt mobiele sleutel-op-de-deur verblijven

Deel deze pagina

Joli Lodger biedt mobiele sleutel-op-de-deur verblijven

10/06/2020

Nu veel mensen op reis gaan in het binnenland, of misschien wel in de buurlanden, zijn we met zijn allen op zoek naar een betaalbaar verblijf. En het liefst nog één waar we voorzien zijn van alle comfort en hygiëne van thuis. Een huisje dat volledig het onze is, dat we kunnen schoonmaken zoveel we willen, waar we ons op en top veilig voelen. Wat dacht je van een sleutel-op-de-deur verblijf van Joli Lodger?

 

Kant-en-klaar mobiele vakantiewoningen

Doordat we zelf jarenlang vakantieparken hebben uitgebaat, weten we exact wat er zoal voorzien moet zijn in een mobiel vakantiehuis. Drie aspecten zijn essentieel: comfort, stijl en vakantiebeleving. Geen kleine, claustrofobische ruimtes dus, maar genoeg plaats om met je partner en/of kinderen volop te genieten. 

 

Is er geen mogelijkheid om uit eten te gaan? Dan kook je lekker gezellig in je eigen verblijf. In de goed voorziene keuken tover je gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel, waar overigens meer dan genoeg plaats is voor het hele gezin. Nood aan snelle verfrissing of een douche? Dan trek je je even terug in de badkamer. Een namiddagdutje hoort nu eenmaal bij vakantie. Ga gerust even liggen in een van de slaapkamers. ’s Avonds vertoef je nog even in de zetel.

 

Over de koude of warmte hoef je je ook geen zorgen te maken. Dankzij de dubbele beglazing heb je altijd een aangename binnentemperatuur. Heb je het alsnog te koud of te warm? Dan kan je perfect verwarming of een airco voorzien. 

 

Mobiel verblijf mét plaatsing

Onze mobiele verblijven kunnen wel voor meer dan vakantiehuizen gebruikt worden. Ga voor een mobiel kantoor, man cave, zorgwoning of zelfs voor een tiny house. Onze verblijven zijn eigenlijk een all-in pakket: ze zijn multifunctioneel, zijn volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen én onze plaatsingsdienst komt ze installeren waar jij maar wilt, in binnen- en buitenland

 

Geniet van je sleutel-op-de-deur verblijf

Op zoek naar een betaalbaar mobiel verblijf om in eigen land of in het buitenland op reis te gaan? Of graag een mobiel kantoor voor in je tuin? Een mobiele zorgwoning? Bij Joli Lodger vind je mobiele huisjes die volledig uitgerust zijn. Geniet van je sleutel-op-de-deur verblijf! Meer info of graag een verblijf kopen? Check ons volledige aanbod mobiele droomverblijven op onze website!

Deel deze pagina