Een staycation met wat glamour? Ga voor een mobiel vakantiehuis of stacaravan!

Deel deze pagina

Een staycation met wat glamour? Ga voor een mobiel vakantiehuis of stacaravan!

04/09/2020

Een staycation kan ook wel met een vleugje glamour. Waarom zou je kiezen voor een tent in de tuin, wanneer je het jezelf supercomfortabel kan maken? Wat dacht je van een mobiel vakantiehuis of stacaravan waar je alle luxe van thuis ervaart? 

 

Glamping in een stacaravan

Je houdt van de buitenlucht, maar slaapt het liefst muggenvrij én op een zachte matras? Dan hebben we twee woorden voor jou: glamourous camping

 

Glamping is een begrip dat de laatste jaren zijn opmars maakt. Zeker in de huidige omstandigheden kiezen mensen meer en meer voor een staycation, een vakantie dicht bij huis dus. Daarvoor hoef je echter niet meer in te boeten aan comfort. Bij Joli Lodger vind je dé oplossing: een mobiel vakantiehuis ofwel stacaravan!

 

Volledig ingericht vakantiehuis kopen

Geen gesleur met tenten en opblaasbare matrassen, want je stacaravan is ingericht met alle luxe van thuis: een keuken, woonkamer, eetruimte, een aparte slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Je laat het plaatsen waar je zelf wilt: in je eigen tuin, aan zee, in de Ardennen en zelfs in het buitenland als je er toch wat verder op uit wilt trekken. 

 

Wil je zo’n vakantiehuis wel eens in het echt bewonderen? Kom langs op onze opendeurdagen op 12 en 13 of 19 en 20 september van 10 tot 17 uur, we leiden je graag rond in onze indoor en outdoor showroom!

Deel deze pagina