Aankoop, plaatsing én service van mobiele verblijven

Deel deze pagina

Aankoop, plaatsing én service van mobiele verblijven

09/10/2020

Bij Joli Lodger kan je mobiele verblijven van alle types kopen: vakantiehuizen, stacaravans, mobiele kantoren of zorgwoningen … We verkopen niet enkel, we zorgen ook voor de levering en plaatsing van jouw nieuwe verblijf. 

 

Helemaal klaar voor jouw eerste dag in jouw mobiele verblijf? We helpen jou om alles in gereedheid te brengen. Onze technische dienst komt je mobiele verblijf leveren en volledig installeren. Hoe gaat dat in zijn werk?

 

Opleveringscheck

Samen met jou controleren we de stacaravan of het mobiele verblijf nog eventjes goed op alle belangrijke punten. Wij geven ook uitleg over de aanwezige apparatuur en tonen je hoe alles functioneert.

 

Garantie

Op de aankoop van je mobiele verblijf is de wettelijke garantie van toepassing. Zo ook op de aankoop van jouw mobiele vakantiehuis. Deze wettelijke garantieperiode bedraagt 2 jaar en start wanneer we jou de sleutels overhandigen. 

 

Eigen transport

Wij leveren je nieuwe vakantiehuis of stacaravan af op de plaats (in binnen- of buitenland) die jij ons aangeeft zodat je nog maar één ding hoeft te doen: onbezorgd genieten. 

 

Onderhoud

Door je vakantiehuis/stacaravan goed te onderhouden, kan je de levensduur aanzienlijk verlengen.

 

Financiering en verzekering

Wij helpen je graag verder bij financiering of verzekering van je vakantiehuis of stacaravan.

 

Staanplaats voor mobiel vakantiehuis

Ben je nog op zoek naar een staanplaats voor je mobiele vakantiehuis? Wij werken samen met enkele residentiële parken. Meer info? Klik hier! 

 

Jouw mobiele droomverblijf gevonden en helemaal klaar om erin te trekken? Kom langs in onze showroom of stuur ons een bericht!​​​​​​

Deel deze pagina