Mobiele glamping | Joli Lodger

Glamping, vacances avec style

Is kamperen in een tent niets voor u? Maar houdt u toch van die heerlijke natuur? Dan is glamping exact wat u nodig heeft. Onze mobiele vakantiehuizen kunnen in elk vakantiepark worden geplaatst, of gewoon bij u thuis in de tuin.

 

Uitgebreid assortiment van mobiele vakantiehuizen

Alle luxe van thuis, in een omgeving waar niemand u stoort. Hou u dus absoluut niet in: geniet van de eerste zonnestralen en een vers kopje koffie om uw dag goed te starten. In ons uitgebreid assortiment vindt u een model voor elke prijsklasse. Van standaardcomfort tot echte luxe en architecturale pareltjes. Wij luisteren naar uw verhaal en zoeken voor u een vakantiehuis, rekening houdende met uw gewenste aspecten. Geen verplichtingen, alles mag, maar absoluut niets moet.

 

Vakantiehuis aan zee

Bent u op zoek naar hemelse stilte, dicht bij zee? Dan raden wij u vakantiepark Fields of Ellis aan. Wanneer u vakantiepark Fields of Ellis in Middelkerke binnenwandelt, overvalt u een gevoel van thuiskomen. Deze plek is de verpersoonlijking van rust. Alles werd ingedeeld om u te laten ontspannen en genieten van uw me-time of quality time met uw gezin. Uw eigen plek, subtiel verstopt in de omgeving. Uw toevluchtsoord als u er even tussenuit wilt zijn. Boek uw verblijf in het vakantiepark Fields of Ellis. Of kijk wat wij in de aanbieding hebben om uw eigen Fields of Ellis te creëren.

Partagez cette page

Vous souhaitez plus d'informations ?

 N'hésitez pas à nous contacter