Een heuse
vakantiebeleving

verkoopfoto.jpg

Verkoop

We specialiseren ons in de import en verkoop van vakantiehuizen, voor ieders budget. Bij ons vindt u vakantiehuisjes voor jong en oud. Een huisje aan zee, in de bergen of dicht in de buurt. Onze vakantiehuisjes zijn de ideale oplossing voor wie een betaalbaar tweede verblijf zoekt om zijn vrije tijd te spenderen.

 

Door jarenlang actief te zijn in het uitbaten van vakantieparken weten we perfect aan welke eisen een vakantiehuisje moet voldoen. We leerden zo de verschillende aspecten kennen waarnaar mensen verlangen wanneer ze voor een vakantiehuisje kiezen: comfort, stijl, een plaatsje weg van de wereld waar ze volledig tot rust kunnen komen en hun eigen ding doen, maar ook – en vooral – een heuse vakantiebelevenis. Uit die ervaring en omdat we perfect weten wat leeft op de markt en wat de nieuwste trends zijn, stelden we een gamma van verschillende merken samen. 

17796804_1784124068570402_5153840541665571954_n.jpg

Modellen

In België zijn we  exclusief verdeler van Lark, Pemberton en Ark Shelter, verdeler van Swift en Rideau. In ons uitgebreid assortiment vindt u een model voor elke prijsklasse. Van standaardcomfort tot echte luxe en architecturale pareltjes. Afhankelijk van de plek waar u het vakantiehuis gaat plaatsen en de mensen waarvoor het bestemd is, adviseren we u over het meest geschikte model.

 

 

Service

Plaatsing

Ons eigen serviceteam komt langs om uw vakantiehuisje/stacaravan te leveren en volledig te installeren.

Vakantiehuisjes

We specialiseren ons in de import en verkoop van vakantiehuisjes/stacaravans, voor ieders budget.

 

Service

Achteraf staan we nog steeds voor u klaar. Indien u met vragen zit, kunt u ons altijd contacteren.